Sosyal Medya

Güncel

Türkiye PYD ve IŞİD'i vuruyor | VİDEO

Cerablus'taki IŞİD hedefleri obüslerle vuruldu. Menbiç'in kuzeyindeki PYD mevzileri ise topçu ateşine alındı.



TSK, Cerablus'taki IŞİD hedefleri fırtına obüsleriyle vuruldu. Menbiç'in kuzeyindeki PYD mevzileri ise topçu ateşine alındı. Karkamış sınır hattı boyunca tedbirlerini artırdı. çok sayıda tank ve ağır silahlar önceden belirlenen noktalara konuşlandırıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki terör örgütlerine yönelik operasyona başladı. Suriye'nin Cerablus kentinde IŞİD'e ait hedefleri fırtına obüsleriyle vuruldu. Menbiç'in kuzeyindeki PYD mevzileri ise topçu ateşine alındı.

CERABLUS'TAN 3 HAVAN MERMİSİ DÜŞTÜ

Cerablus'tan ateşlenen 3 havan mermisi Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki araziye düştü. Sınır birlikleri, havanların atıldığı IŞİD mevzilerini fırtına obüsleriyle ateş altında aldı. IŞİD'in kontrolündeki Carablus'tan dün ateşlenen 9 havan mermisi de Karkamış'ta Türkyurdu Mahallesi yakınlarındaki boş araziye düşmüştü.

 

BAÅžBAKAN YILDIRIM: SÃœREKLÄ° HAREKETLÄ°LÄ°K VAR

Başbakan Binali Yıldırım, Suriye sınırında askeri sevkiyat olduğuna yönelik soru üzerine, "Sürekli orada hareketlilik var, hem bizim tarafta hem öbür tarafta. Dolayısıyla Silahlı Kuvvetlerin sınır güvenliği açısından ülkemize geçişleri kontrol altına alması ve sınırlarımızın güneyinden yapılabilecek taaruzlara karşı her zaman hazır olması esastır. Yapılan faaliyetleri bu çerçevede değerlendirmek gerekir." şeklinde yanıt vermişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.